Sneak Peek - boken

Sneak Peek - boken


Just nu produceras en ny logo och marknadsplan för sociala medier med hjälp av Karin på Viska Studio.

Profil och illustration görs av Emelie Wiklund och hon är i full gång med skisserna till boken. 
Jag tagit beslutet att nu får Axis ta över This Season Shop på alla sätt och så även namnet. När jag satte upp den hade jag helt andra planer än det Axis nu hittat på, det är därför den hette något annat innan. Först tänkte jag kanske också ha lite andra produkter och designer i butiken och behöll namnet när Axis började flytta in. 
Så shoppen/sidan heter därför axisbyeventolot.com från och med nu. 

Emelie har börjat skicka skisser och vi bollar redan idéer för nästa bok. Det är så fantastiskt att få se boken ta form, så idag har jag inte fått mycket alls gjort.
Det är väldigt känslosamt och nästan samma känsla som när en är nyförälskad eller väntar barn. Tankarna bär iväg hela tiden och koncentrationsförmågan är klart försämrad. Märkligt kan en tycka, jag var i alla fall inte alls beredd på att det skulle kännas så. 

Emelie och jag har bollat lite fram och tillbaka via mail de senaste dagarna för att illustrationerna ska bli så som jag vill ha dem. Jag älskar hur hon illustrerar Axis känslor så fint i alla bilder (fritt tolkat ur mina karikatyrer av klipp och klistra) och fattar precis vad jag menar när jag beskriver de småsaker jag vill ändra. En dröm att jobba med helt enkelt! 
Som här - det behövs egentligen ingen text ens. 
Till skisserna kommer sedan flera lager av färg och detaljer samt småjusteringar. 
 
 
Psykologisk rådgivare. 
Förra veckan träffade jag psykologen jag vill ska testläsa boken och komma med sin input när jag skrivit, så att jag tänker rätt ur det psykologiska perspektivet som är centralt i böckerna.
Han var positiv och vi hade ett jättefint möte, han kom också med idén till det som troligen blir temat på nästa bok.
Om vi kommer fram till att han blir mitt bollplank framåt kommer jag kanske presentera honom här också - om han vill såklart. 
Julklappar?
Det kommer dröja ett tag innan boken kommer ut så den kan jag tyvärr inte erbjuda som julklappstips. Vill ni köpa andra julklappar med Axis i shoppen är det 13/12 som gäller som sista dag (beräknat leveransdatum står alltid vid produkten och produkterna kommer oftast på det första datumet). 
Du får 10% rabatt på din första beställning och dessutom har vi fri frakt. 
Kom ihåg att komma in och gilla vår Facebook och Instagram också om ni gillar det vi gör, länkar finns längst ner på sidan här. 
 Ha en riktigt fin måndag! 
/Jessica 
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.