Provläsning för Ellie

Provläsning för Ellie

Hejsan.

Här är det höstlov nu så relativt lite jobb har blivit gjort denna vecka. Jag arrangerar ett event i helgen så Axis har inte fått mycket uppmärksamhet. 

Nu är tredje utkastet klart och jag provläste boken för Ellie, snart 7år, för andra gången. Hon tycker den är jättebra och ger tumme upp, men hon tycker lite synd om Axis. Det kan en ju förstå, en utrotningshotad art i en ogästvänlig miljö har det ju ganska tufft. 

Inser igen att det är saker som behöver bli tydligare och bättre. Ser också att det finns en dimension jag missat att hantera. Boken är interaktiv och det finns lite mer att jobba på där, för att ta hand om det barnet vill säga till Axis. 

Börjar med fjärde utkastet inom kort och det tror jag att illustratören ska få se...och kanske några till. Ellie har just nu mycket kul åt mina "illustrationer" i utkasten. Jag längtar mest tills vi får se de riktiga bilderna sen.

Någon stans i bakhuvudet börjar också nästa bok att skapas haha. 

Ha en fin helg!
/Jessica

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.