Logon är klar - tack Viska Studio!

Logon är klar - tack Viska Studio!

Nya logon är klar! 

Karin Carlsson, Viska Studio har gjort logon. 
Efter lite bollande hit och dit, om vi skulle skapa en helt egen till Axis eller om den skulle utgå från Eventolot, bad jag att få en som utgår från Axis färgschema och som en yngre version av logon för Eventolot AB. 
Axolotlen och Axis by Eventolot är ju barn av Eventolot, en del av företagsnamnet, så det kändes mest naturligt.
En logo ska ju inte bara vara snygg, kanske inte ens främst snygg - utan väldigt tydlig och skicka rätt signaler! Den ska vara lätt att sätta på olika material och produkter, så det är mycket att tänka på när det ska bli bra.
Jag tycker den blev jättefin och eftersom jag vet att den här "formen" funkar bra på det mesta känner jag mig trygg i att den kommer tjäna Axis väl. 

Tack Karin!

 
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.