I väntans tider, sorg och nytt år!

I väntans tider, sorg och nytt år!

Julhelger och dödsfall i närmaste familjen gör att detta inlägg blir lite längre än vad som är "ok" i den snabba moderna tiden.
Hoppas ni står ut!

Denna jul har vi förlorat en nära anhörig.
Hon var redo för att uppleva livet efter döden, vad det nu bjuder på.
Men hon hade en svår sista tid och nu återstår sorgen och allt
praktiskt för oss att hantera.

Vi gick rakt in i julhelgen direkt efter så det är nog först nu vi börjar landa lite i att hon faktiskt är borta. Det är svårt att ta in. 

Jag går i väntans tider! 

Många gånger har jag väntat barn, sex gånger för att vara precis. Fyra gånger fick jag glädjen att få en bebis i mina armar och se dem växa upp. Två själar kom aldrig till min famn utan vände tidigt tillbaka. Det var helt naturligt när något i det som skulle bli deras fysiska kropp nog inte var som det skulle. Men var oerhört tufft båda gångerna jag förlorade ett litet liv.
 
Väntan!
Den här gången väntar jag på att få en tryckt bok i mina händer. En bok som jag skrivit och skapat förutsättningarna för. Det känns helt galet. Den här boken måste få födas! Så är det bara! Vilken förlossning det blir avgörs den närmaste månaden, hoppas jag.. 


Ett utkast med fina skisser finns nu hos ett förlag som lovat besked närmaste dagarna. Snart vet jag om vi kan sätta igång eller om det blir en runda hos fler förlag och det blir en lite mer komplicerad bokförlossning!
I dagarna blir också boken helt färdigillustrerad.
Det är såååååå spännande. 

Nytt år!

2023 har startat och det kommer bli ett oerhört spännande år för oss som är engagerade i Eventolot och Axis väg ut till barnen. Närmaste familjen såklart, men också illustratör/profilarbete/ Emelie Wiklund, Karin Carlsson som hjälpt mig med sociala medieprofilering, Axis och inte minst för mig. 

Gott nytt år på er, vad kul att ni följer med på vår resa! 
/Jessica

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.