Gott nytt år till dig!

Gott nytt år till dig!

Nytt år!

Wow, 2023 har verkligen bjudit på en resa med både höga toppar och djupa dalar. Så många nya spännande upplevelser och lärdomar, både viktiga, vackra och smärtsamma.


Det ska bli så spännande att se vad 2024 bjuder på för vår familj, Axis och allt vi skapar. Jag hoppas innerligt att världen kan få bli en mer kärleksfull plats 2024, det är väl ändå dags för det nu!?

Jag tror jag ska pausa studerandet för en tid, då nuvarande utbildning slutade på julafton och har tagit en del kraft. Jag älskar ju att lära mig nya saker men har fortfarande mycket att befästa efter de två senaste utbildningarna och med allt runt författarskap, bokbranschen därtill. Om det blir några studier under våren ska jag nog satsa på att lära mig spanska, det har jag alltid velat men under skoltiden orkade jag inte läsa språk utan valde estetiska ämnen som tillval när möjlighet fanns.

Hoppas du får en fantastisk nyårshelg efter dina egna önskemål och att 2024 far väl fram med också dig! 

Vill du lära dig något nytt nästa år? Vill du berätta? 

Stort tack för det här året.
//Jessica

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.