God Jul och tack för ert stöd!

God Jul och tack för ert stöd!

God Jul

Helt galet att det redan är jul igen nu i helgen! Tiden går visst snabbare och snabbare ju äldre än blir! 

Tänk att det finns ett antal barn där ute som kommer att få boken med Axis i julklapp, nyp mig i armen!!

Förra veckan var det en man som berättade för mig att "Vill du hjälpa Axis våga?" stod på hans barnbarns önskelista. Alltså wow, jag blev helt tagen. Min bok finns på ett barns önskelista, det är verkligen stort för mig. 

Jag vill passa på att tacka er som läst och gett feedback både vad gäller bloggen, Instagram och boken. Jag visste att behovet att lyfta barns psykiska hälsa och hur vi kan stötta den var stort. Att vi behöver prata om det som är svårt i barnens liv, även när det sker. Inte bara när barnen är vuxna och förhoppningsvis finns kvar och kan berätta själva. Om samhället ska förändras behöver vi prata nu. Barnen kan inte vänta! Hur stort behovet att prata om detta var hade jag inte insett. 

Det är lite svårt att ta in alla fina ord men jag försöker suga in dem och bevara dem i mitt hjärta för alltid! Det är så oerhört kul och fint att höra om barnens reaktioner på boken. Det är det bästa med hela den här resan, helt fantastiskt verkligen. Så det får ni gärna fortsätta skicka till mig.  

Jag är väldigt glad att boken blivit så populär hos pedagoger också. Att den uppskattas som läsning i grupp, att det finns mycket att prata om runt den, mycket fina styrkor vad gäller andra pedagogiska delar än bara ett verktyg att stärka sig själv med - har det berättats för mig. Det gör mig också jätteglad, när ni pedagoger berättar hur ni och barnen upplever boken och hur den kan användas på flera sätt. Det är lite overkligt men underbart att höra. 

Också tack till alla er som stöttar mig på alla möjliga andra sätt i mitt arbete för att lyfta fokuset på barnens mentala hälsa, inte minst till er som köpt produkter och böcker eller bett ert bibliotek ta in den och kanske lånat den eller följer oss på instagram. Det betyder oerhört mycket för mig och såklart för möjligheten att låta Axis göra flera böcker. 

Jag ville egentligen bara titta in och säga god jul, men det fanns visst mer som ville ut. Så så blev det haha. 

Hoppas ni får en fantastisk jul och tack än en gång! 
God Jul
//Jessica

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.