Fixa i november - chilla i december & BLACK WEEK

Fixa i november - chilla i december & BLACK WEEK

Det har min 6åring lärt sig på SVT barn... Så nu har vi julpyntat hela huset på två VAB dagar och de flesta julklappar är klara! Men alltså - sätta upp och pynta granen, det hade jag verkligen inte tänkt att göra redan nu…. Men det där med chilla i december kändes ändå ganska lockande! Ellie gick all in på more is more temat...

Om du också vill chilla i december - passa på att fixa julklappar här i shoppen denna vecka.

Vi kör ett  BLACK WEEK erbjudande med 20% rabatt i hela butiken. Rabatten dras automatiskt i kassan.

Vi blir jätteglada om du också vill lämna ett omdöme när du fått hem dina varor. 

Ellie sätter ljus i granen iklädd sin marinblå Axis hoodie.

I måndags var vi iväg på lite produktfotografering med Karin och hennes barn. Det gick ganska bra, ingen blev arg, ingen grät, barnen hade kul. Men det är verkligen en utmaning för oss vuxna att få bra bilder på barn - speciellt när en inte har så mycket tid, det är mörkt ute och en ska få igång en kampanj. Ni kanske minns också... att det var snökaos i måndags och vi har inte fått på vinterdäcken på bilen än. Det blev att lasta kläder och rekvisita på pulka och trava iväg till Karin till fots med Ellie på snow racern. Svettigt!

Om du kommer på lite senare att du vill handla julklappar eller andra presenter här, beställ senast 13/12 för att vara säker på att få dina varor i tid innan julafton. Se beräknad leveransdag vid varje vara när du beställer. 

Foton på barnen vid brasan med kläder och badlakan med Axis på.
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.