Det här med att vara med på bild och video.....

Det här med att vara med på bild och video.....Medieträning...

Jag tycker det är fruktansvärt jobbigt att bli tagen på bild - och ännu värre video. Men outhärdligt blir det när jag tvingas se och lyssna på detta efteråt. Jag svettas, blir yr och får nästan panik.
Västervikstidningen gjorde ett fint personporträtt på mig 23/12. Vi pratade i två timmar om mitt liv, blev såklart mycket fokus på hur min psykiska hälsa vandrat mellan bra och dålig och även om mitt nya företag och Axis såklart. På bilden ser ni också familjens katt, Stella. Hon är väldigt avslappnad framför kameran, till skillnad från undertecknad då... 
 
Vi har filmat lite också under december, för marknadsföringen av Axis. Det var ångestladdat och mycket djupandningar... Det är tur att andra är vana att se och höra mig utifrån. Jag behöver öva mer på detta, antagligen är det väl just därför jag utsätter mig för det haha.  

Text och bild: Ingrid Johansson-Hjortvid - Västervikstidningen

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.