Bokmässan nästa!

Bokmässan nästa!

Det känns helt overkligt. 

Förlaget är i full gång med att planera vår närvaro på Bokmässan i Göteborg i höst och jag ska vara med - men min bok liksom!! WHAT, hur hände detta??

NORDENS STÖRSTA kulturarrangemang - jag har aldrig varit där, aldrig ens fantiserat om att stå där med min egen bok. Det är lite svårt att ta in. Kultur och event har ju ändå varit mitt jobb i 15 år haha. Men bokmässan har aldrig varit på tapeten. 

I början av maj 2022 berättade jag för illustratör Emelie Wiklund att jag ville ha en profilikon, hur jag ville att den skulle se ut, färgsättning osv. Hon kom snabbt tillbaka med första skisserna av det som idag är Axis. Den 12 maj, skriver jag såhär till Emelie, mest på skoj eftersom jag inte visste något om hur en gör böcker: 

"Vi kanske får göra en barnbok ihop med den här nån gång? 🙂" - sen lämnade den tanken inte mig och boken började skrivas i mitt huvud/i min kropp. 
I slutet av augusti började det bli allvar av idén och jag började skissa och skriva på blanka a4 och sen rullade det ganska snabbt på. 

Att ge ut tar dock tid :). 

Emelie har flera fina böcker med på bokmässan också - hon ligger i!! 
Jag ligger också i, men mest på eventfronten just nu, då högsäsongen för Västervik är i snabbt antågande. 

Jag sa tidigt att jag inte ska jobba event på sommaren så mycket - och jag gör tvärt om haha. Tur en kan ändra sig! 

Ha en fin försommardag hörni! 
/Jessica

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.