Boken är här!! Bokmässan - här kommer vi!

Boken är här!! Bokmässan - här kommer vi!

Nu är det dags för bokmässa och pre. release. för "Vill du hjälpa Axis våga?"

Nu är folkabussen packad för utflykt till bokmässa i Göteborg några dagar och sedan raka vägen till Skåne och Söderåsen för matmarknadsjobb. Axis ska äntligen få börja sitt jobb!

Jisses alltså - jag vet inte alls vad jag ska känna, vad jag ska förbereda mig på eller hur jag kommer uppleva det här med att stå på bokmässa och promota MIN bok!! Det är läskigt, härligt och märkligt på samma gång. 

Jag har ju viss erfarenhet av mässor - men mest som i att ha jobbat med det från andra hållet och inte i den här storleken. Bokmässan i Göteborg är NORDENS STÖRSTA kulturarrangemang. På andra sidan har jag varit bara en gång, när jag var anställd eventkoordinator och var med och marknadsförde det som då var nordens största MC event - Hojrock/MC dagarna i Västervik, på MC mässan. Det är både kul och krävande. 

Nu är det alltså min egen bok som ska ut i landet och detta är bästa stället att ge den en bra start. För mig är det viktigt att den första boken når ut - om vi når ut och den blir omtyckt kan Axis få fortsätta med det arbete som vi båda vill. Hjälpa till att stärka de små barnen och lyfta axolotlens sits på jorden. Lyfter inte den första boken blir det arbetet såklart mycket svårare. Bara liiite press på den haha. 
Jessica och ellie med boken

På lördag 30/9 kl 16:00 är det min tur att presentera mig och boken i vår monter A03:42 - det är nog det som känns mest läskigt egentligen.

Hur det nu än blir och hur det nu än går på mässan så tänker jag ha så kul jag kan med det här och se det som en bonus att boken kom i år och i tid till mässan, det var ju inte självklart. 

Det är också klart med releasedatum för handeln nu 22 oktober kommer den finnas på alla stora internetbokhandlare. Vilka bibliotek och fysiska bokhandlare den kommer finnas hos återstår att se. Du hjälpa till med genom att be ert bibliotek eller din bokhandlare ta in den. 

Nu åker vi :).
/Jessica


Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.