Axis resa börjar nu!

Axis resa börjar nu!

Hej där ute. 

Ja, Axis resa mot att ge barn möjligheten att tidigt i livet få bra verktyg för att hantera jobbiga känslor börjar nu. Barns psykiska hälsa och välmående har kommit att bli mitt största fokus, tätt följt av kultur och kulturens betydelse för folkhälsan. Varför det blivit så kommer jag berätta mer om framöver.

Axis mål är, förutom barnens välmående, att i framtiden kunna hjälpa de extremt utsatta artfränderna i naturen. Vägen dit har inte visat sig än, men genom böckerna om Axis kan vi i alla fall hjälpa till att upplysa om axolotls situation och sprida kunskap om det här fantastiska djuret.  

Nya produkter och designer för barn dyker upp löpande i butiken, samtidigt som den första boken om Axis skrivs. Vi tänker oss boken passar barn mellan ca 3-8år.
Du är varmt välkommen att höra av dig om ämnen du skulle vilja att Axis tar upp i sina böcker. 

Du får också gärna höra av dig om det är någon särskild färg eller produkt du önskar ska finnas i Axis sortiment så tittar vi på det.  Vi jobbar just nu mest med kläder och hemtextil, men kommer komplettera med andra produkter. Det tar lite tid då vi vill välja leverantörer med omsorg.

Jag kommer blogga mer eller mindre regelbundet under skrivarprocessen, om processen, om vem jag är och hur Axis föddes och fick sitt uppdrag.

Varmt välkommen in i Axis värld! 
/Jessica H Gustavsson

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.